Matolcsi János temetése
V Spišskej Novej Vsi sa konal pohreb Jánosa Matolcsi, kapitána polície Spiškej Novej Vsi. Pohrebu sa zúčastnili župan Artur Wieland, podžupan Dr. Lajos Neogrády, kráľovský radca a krajinský poslanec Kálmán Münnich a vyslanci viacerých spišských miest za prítomnosti širokej verejnosti mesta Spišská Nová Ves.