Közgyűlés
Robotnícka sociálna pokladňa obvodu Rimavská Sobota (Rimaszombati Kerületi Munkásbiztosító Pénztár) zvolala prostredníctvom svojho predsedu Mikuláša (Miklósa) Rábelya valné zhromaždenie na 17. apríla 1917.