Temetés
Správa o pohrebe Ľudovíta (Lajosa) Győryho, vedúceho skladu v železiarňach v Likieri, ktorý zomrel 2. apríla 1910 v obci Kociha. Pohreb sa konal v Rimavskej Sobote za účasti širokej verejnosti. Obrad viedol reformovaný duchovný Štefan (István) Czinke, spieval cirkevný zbor pod vedením kantora Juraja (Györgya) Szücsa, prítomní boli členovia riaditeľstva železiarní z Likiera na čele s riaditeľom Dr. Szlovenszkym, zástupcovia železiarní zo Salgótarjánu a členovia Poľovníckej spoločnosti údolia Rimavy (Rimavölgyi vadásztársaság) v plnom počte s predsedom Gejzom (Gézom) Kallom a tajomníkom Jozefom (Józsefom) Vallom.