A Halley üstökös
Obsiahlejší článok o Halleyho kométe, fyzikálnych údajoch, o jej možno nebezpečnom vzťahu k planéte Zem, zaujímavosti o zložení. Viditeľná je raz za 75 - 76 rokov. Článok pokračuje v niektorom z ďallších čísel novín.