Egyházi megtiszteltetés
Katolícke kňazstvo Spišskej župy si do ústredného výboru kňazského penzijného fondu namiesto Juraja (György) Andreidesza zvolilo titulárneho kanonika Károly Szédelyiho, farára zo Spišskej Soboty.