Gyászistentisztelet egy hősünkért
Dňa 19. mája 1915 sa v kostole svätého Jakuba v Levoči konala zádušná svätá omša za kapitána c. k. 85. pešieho pluku Teodora (Tivadar) Böhma, ktorý padol v karpatských bojoch. Za zosnulým smúti jeho manželka, rod. Gizella Csehy a 4-ročná dcérka Editka, matka ako aj ostatní členovia rodiny.