Levél Hajts Bélához orosz fogságból
Béla Hajts dostal dopisovaciu kartu z obce Kurmis (Kurmyš, Rusko) od priateľov, Jenő Scholtza a Gusztáva Eichmüllera. Píšu, že po kapitulácii Przemyśla 29. marca boli transportovaní a 26. apríla dorazili do cieľovej stanice ich internácie v obci Kurmyš (Rusko), kde sa cítia dobre.