Kath. olvasóegylet helyiségeinek átalakítása
Správa o prípave prestavby budovy Katolíckeho čítacieho spolku (Katholikus olvasóegylet) v Rimavskej Sobote. Predpokladajú sa výdavky v sume 16 tisíc korún. Spolok chce získať financie formou zbierky.