Esküdtek kisorsolása
Menoslov, prehľad vylosovaných porotcov (prísažných) Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote. Na zasadnutí na Kráľovskom krajskom súde v Rimavskej Sobote, ktoré viedol Alexander (Sándor) Kolbay dňa 8. apríla 1910 za prítomnosti sudcov Kráľovského krajského súdu Dr. Štefana (Istvána) Cseha a Dr. Gejzu (Gézu) Kálniczkého.