Felmentés
Správa o oslobodení Eugena (Jenő) Dickmanna, obchodníka z Rimavskej Soboty, spod obvinenia o falšovaní dokladov. Jeho advokátom bol Dr. Vojtech (Béla) Kemény. Pojednávanie sa konalo 14. apríla 1910.