Katonai hir
Advokát zo Spišskej Starej Vsi Dr. Béla Licskó, ktorý bojuje od začiatku vojny a bol aj vyznamenaný a mimoriadne povýšený na nadporučíka, prišiel na dovolenku do Spišskej Starej Vsi. Zúčastnil sa aj bitky pri Limanovej.