Kitüntetett 9. honvédgyalogezredbeli tisztek
Kráľ udelil kapitánovi Károlyovi Székelyovi, nadporučíkovi Dezső Scholtzovi, poručíkom v zálohe Izidorovi Kleinovi a Leovi Markovicsovi Vojenský záslužný kríž s klenotom 3. triedy.