Orosz fogságból
Pešiak c. k. 67. pešieho pluku Michal (Mihály) Csupka, poslal 17. apríla dopisovaciu kartu poľnej pošty svojej manželke do obce Havka (Hóka), v ktorej píše, že padol do ruského zajatia, je zdravý, no ešte nevie udať adresu, pretože ich transportujú ďalej.