Állami segély folyósitások
Minister školstva a kultu schválil pre gréckokatolíckeho učiteľa Györgya Hritza z obce Nižné Repaše (Alsórépás) 1719 korún a pre evanjelického učiteľa Samu Kalinu z obce Lučivná 1422 korún štátnej pomoci. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 281385 korún.