Kitüntetés
Správa o kráľovskom vyznamenaní kapitána Gejzu (Gézu) Sáfránya, príslušníka Domobraneckého pešieho pluku v Banskej Bystrici, za vynikajúce výsledky počas vojenskej služby v apríli 1910 vojenským záslužným krížom. Ocenený pochádza z Gemersko-malohontskej župy.