Személyzeti ügyek a Ksodnál
Článok o zmenách na postoch u Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.). Úradník Gyula Waniek bol preložený z Prešova do Liptovského Mikuláša a úradník František (Ferenc) Menkina zo Spišskej Novej Vsi do Prešova. Úradníka Tihaméra Meskóa odmenil minister obchodu sumou 50 korún za prácu na zbere štatistických úradov štatistiky zahraničného obchodu krajín uhorskej koruny v roku 1914.