Az iglói tanácsosi állás
Vymenovaním Dr. Ervina Jantnera za policajného kapitána sa na mestskej radnici uvoľnilo miesto radného, na ktoré bol pôvodne zvolený Jantner oproti Dr. Sándori Thernovi. Ten sa znova pokúsi uspieť na túto pozíciu.