Városi közgyűlés
Obšírna správa o konkrétnych bodoch rokovania mestského zastupiteľstva v Rimavskej Sobote dňa 18. apríla 1910. Pod vedením mešťanostu Ladislava (László) Kovácsa prerokovali otázku výstavby továrne na výrobu ľadu, otázku účastinnej spoločnosti Konzerváreň a mestskej elektrárne, bol predložený mestský stavebný poriadok (nariadenie) diskutovalo sa o mestskom vodovode a kanalizácii.