A gömöri ref. egyházmegyéből - Balogvölgyi
Správa o priebehu rokovania zástupcov gemerskej evanjelickej reformovanej cirkvi v Plešivci v dňoch 12. - 13. apríla 1910. Správu predniesol senior Pavol (Pál) Csabay. V článku je prehľad kňazov, ktorí boli pridelení na nové pôsobiská v senioráte a tiež menoslov učiteľov, ktorí získali definitívu. Prejednala sa aj otázka potrebnej budovy pre školu v Chanave a Rimavskej Seči.