Választási mozgalmak
Správa z predvolebných zhromaždení v obciach a mestách Gemersko-malohontskej župy. Poslanec za obvod Kameňany Arpád Szentiványi vystúpi 25. apríla 1910 s prejavom pred voličmi. V obvode Jelšava je kandidátom Gejza (Géza) Kubínyi za Stranu práce, v obvode Rimavská Seč Anton (Antal) Hámos, ktorý tu vystúpi 17. apríla 1910.