Évi közgyűlés
Správa o konaní výročného zasadania ortodoxnej židovskej náboženskej obce v Rimavskej Sobote dňa 26. apríla 1910. Majetok obce predstavuje čiastku 51 053 korún 88 halierov, záväzky 23 225 korún 55 halierov.