Kereskedelmi és Iparkamarai jelentés
Článok prináša informácie z marcového hlásenia Obchodnej a priemyselnej komory v Miškovci, do obvodu ktorej patrí aj oblasť Gemersko-malohontskej župy. O. i. do zoznamu bol zapísaný obchodník Samuel Klein z Jesenského, Banka v Tornali, účastinná spoločnosť - novozaložená finančná inštitúcia so základným kapitálom 200 tisíc korún. Na druhej strane zo zoznamu bola vymazaná firma Petra (Péter) Baumőhla a Spotrebné a peňažné družstvo obce Cakov (Cakói község fogyasztási és értékesítő szövetkezet). Zbankrotoval obchodník Gejza (Géza) Seidner z Rimavskej Soboty.