Kégel Árpád kir. tanácsos harctéri sorai szerkesztőnkhöz
List poľnej pošty zasiela redaktorovi novín Szepesi Lapok kráľovský radca Árpád Kégel, ktorý je pridelený na bojisko ako tlmočník maďarského, poľského a slovenského jazyka. Píše o biednom stave mesta, v ktorom sa nachádza, po odchode ruských okupačných vojsk.