A rimaszombati kerületi munkásbiztositó pénztár - (*)
Správa Sociálnej robotníckej poisťovne v obvode Rimavská Sobota o hospodárskych výsledkoch a napredovaní v zlepšovaní sociálnych a zdravotných služieb pre robotníkov.