Úti emlékek II. Heidelberg - Osváth, Gyula Dr. imolai 1887-1957
Druhý diel cestopisu. Opis mesta Heidelberg s jeho pamätihodnosťami. Ppužité sú citáty z básnickej zbierky Alt Heidelberg autora Victora Scheffela.