Kinevezés
Uhorský minister obchodu vymenoval kúpeľného lekára Vojtecha (Bélu) Groóa (1878 - 1962) v zimných mesiacoch za kúpeľného lekára do Cirkvenice a v letných mesiacoch do kúpeľov v Spišskej Novej Vsi. Zároveň bude vykonávať funkciu spravodajcu uhorských štátnych železníc. Lekár pochádzal z Rimavskej Soboty.