Ismét a harctéren
Dr. Árpád Hegyi, pomocný lekár v zálohe, majiteľ Zlatého záslužného kríža s korunou na stuhe od medaily za statočnosť, po niekoľkotýždňovej chorobe sa znova vrátil na bojisko, kde slúži od začiatku vojny.