Városi közgyülés
Poslanecký zbor mesta Spišská Nová Ves mal 9. júna valné zhromaždenie. Primátor Cornel Folgens predniesol zásluhy zosnulého policajného kapitána Jánosa Matolcsiho a tiež dlhoročného člena mestského poslaneckého zboru Vinceho Riczingera, ktorého miesto zaujme János Fábry. Župan na miesto policajného kapitána vymenoval Dr. Ervina Jantnera.