Hősi halál
Poručík 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Artur Maurer, učiteľ vyššej obchodnej školy v Košiciach, známy tatranský turista, zomrel po zásahu nepriateľskou guľkou do srdca pri meste Radymno.