Állami segélyfolyósitások
Minister školstva a kultu schválil pre rímskokatolíckeho učiteľa Antala Leblanca zo Smolníka (Szomolnok) 630 korún, pre gréckokatolíckeho učiteľa Bélu Turcsányiho z obce Závadka (Görögfalu) 1300 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Jánosa Petrofcsika zo Slatviny 953 korún, pre evanjelického učiteľa Róberta Matherna zo Spišského Podhradia (Szepesváralja) 400 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Róberta Bysza z obce Nižné Lapše (Alsólápos, dnes Łapsze Niżne, Poľsko) 200 korún a pre rímskokatolíckeho učiteľa Józsefa Koronaiho z Popradu 1046 korún štátnej pomoci. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 283738 korún.