Hadffy altábornagy a tartalékos tisztekről és a 9-es honvédek vezéréről
Redakcia preberá rozhovor redaktora budapeštianskeho denníka s veliteľom 39. honvédskej pešej divízie, generálporučíkom Imre Hadfym, v ktorom chváli dôstojníkov zálohe 9. honvédskeho pešieho pluku ako aj veliteľov dvoch brigád jeho divízie, a to zvlášť generála Dezső Molnára, veliteľa 77. honvédskej pešej brigády, aj plukovníka Samuela Daubnera, veliteľa 78. honvédskej pešej brigády.