Kitüntetett eperjesi orvos
Dr. Gyula Holénia, riaditeľ a primár nemocnice Červeného kríža v Prešove bol kráľom vyznamenaný Rytierskym krížom radu Františka Jozefa na stuhe od Vojenského záslužného kríža