Egyházi személyi hirek
Doterajší kaplán z Markušoviec (Márkusfalva) János Gürsching bol vymenovaný za biskupského ceremoniára a podnotára svätej stolice. Fárar z obce Lúžna (Liptóluzsna) István Rovder bol na vlastnú žiadosť preložený do obce Liptovský Michal (Szentmihály). Doterajší dočasný zastupujúci duchovný z Lúžnej Péter Bacskor bol poslaný ako kaplán do Bobrovca (Nagybobróc).