Kitüntetés vitézségi éremmel
Vchné veliteľstvo armády vyznamenalo padlého poručíka 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Gyula Ravasza medailou za statočnosť I. triedy a viacerých menovaných dôstojníkov a poddôstojníkov 9. honvédskeho pešieho pluku medailou za statočnosť II. triedy.