Kitüntetés
Kráľ daroval nadporučíkovi c. k. 16. pešieho pluku v zálohe, Dr. Mihályovi Máriássymu de Márkusfalva et Batizfalva ako uznanie za hrdinský postoj pred nepriateľom Vojenský záslužný kríž 3. triedy s klenotom.