Megtisztelő megbizatások
Kráľovský radca, riaditeľ vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Miklós Fischer z poverenia Krajinskej rady pre vzdelávanie vykonal inšpekciu na evanjelickom gymnáziu na ul. Fasor v Budapešti a ako vládny zmocnenec predsedal maturitnej komisii na evanjelickom vyššom gymnáziu v Prešove.