Hősi halál
V nedávnych bojoch na území Haliče zomrel hrdinskou smrťou dôstojnícky čakateľ Árpád Ujjady, ktorý bol na jeseň členom dobrovoľníckej školy v Spišskej Novej Vsi. Mladý muž bol bratrancom manželky penzionovaného honvédskeho plukovníka Lea Daneka, rodenej Edity Lechner.