Az orsz. vörös kereszt-egylet szepesm. választmánya.
Noviny zverejnili zápisnicu Spišského výboru krajinského spolku Červeného kríža, zo dňa 25. februára 1904, keď sa v Levoči uskutočnilo valné zhromaždenie spolku.