Áthelyezés
Minister školstva a vzdelávania a kultu preložil Ilonu Sztráchon, učiteľku štátnej materskej školy v obci Duplín (Bányavölgy) na vlastnú žiadosť na štátnu materskú školu v Spišskej Sobote (Szepesszombat).