A törvényszékről A lőcsei törvényszék ügybeosztása az 1917. évre
Predseda súdnej stolice v Levoči, kuriálny sudca Dr. József Lupkovics dal do platnosti nové rozdelenie úradných záležitostí levočskej súdnej stolice pre rok 1917 s jednotlivými oblasťami a postami súdu.