Halálozás
Lekárnik Zoltán Kozmáry z obce Gönc, otec honvédskeho nadporučíka Eleméra Kozmáryho, zomrel po krátkej chorobe. Smútia za ním jeho manželka rodená Nóra Teschler a jeho mladší syn navštevujúci gymnázium v Spišskej Novej Vsi.