Jegyzők gyűlése - K. Z.
Podrobná správa o obsahu rokovania na zhromaždení Spolku obvodných a okresných notárov Gemersko-malohontskej župy, ktoré sa konalo v Putnoku dňa 30. apríla 1910. Rokovanie viedol predseda Ottmar Fölföldy st.