Jeszenszky Pál - udvari tanácsos
Kráľ daroval Pálovi Jeszenszkymu, riaditeľovi Zväzu uhorských roľníkov titul uhorského kráľovského dvorského radcu za dlhoročné zásluhy na poli uhorského poľnohospodárstva. Ide o svokra riaditeľa vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Miklósa Fischera.