Förster Sándor kitüntetése
Na znak uznania za hrdinský postoj pred nepriateľom dostal Sándor Förster, nadporučík domobrany pridelený k divíznemu muničnému skladu, rodák zo Spišskej Novej Vsi, vyznamenanie Signum laudis. Vojenskú službu vykonáva skoro od vypuknutia vojny a bol aj pri vpáde Rusov na Šariš.