Szepesvármegye nevei Melyik az igazi? Tessék megírni szerkesztőségünknek! III. - Hajnóczy, Rajmund Jozef, 1854-1931
Tretia časť článku na pokračovanie zostavovateľa Dr. Jozefa R. Hajnóczyho o pôvode historických názvov Spišskej župy.