Katonai kitüntetések
Kráľ daroval nadporučíkovi 67. pešieho pluku Jánosovi Pischovi Rad železnej koruny 3. triedy s klenotom a poručík 85. pešieho pluku v zálohe József Moksony dostal najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis.