Katonai kitüntetések
Kráľ daroval kapitánovi 21. pešieho pluku Elekovi Mozerovi, rodákovi zo Spišského Podhradia Rad železnej koruny 3. triedy a nariadil najvyššie pochvalné uznanie (Signum laudis) pre nadporučíka 67. pešieho pluku, veliteľa čaty Sándora Kristóffa.