9-es honvédeink kitüntatései
V decembri 1916 vydali vojakom 9. honvédskeho pešieho pluku dovedna 200 medailí za statočnosť. Redakcia uvádza menný zoznam Spišiakov s hodnosťou a bydliskom, ktorí medailu obdržali.