Hős 9-es
Študent medicíny, práporčík 9. honvédskeho pešieho pluku Pál Biszaha vykonával službu na bojisku na mieste prvej pomoci, avšak v októbri 1916 sa dobrovoľne prihlásil na bojovú službu, kde sa vyznamenal odvahou a hrdinstvom. Najprv získal bronzovú a potom striebornú medailu za statočnosť II. triedy. V týchto dňoch získal medailu za statočnosť I. triedy. Biszaha sa zranil v decembrových bojoch a dostal sa do nemocnice.