Strompf István
V Poprade zomrel vo veku 77 rokov jeden z najvýznamnejších obchodníkov Spiša, István Strompf. Bol súčasťou spoločenského a verejného života mesta Poprad. Jeho zdravie sa začalo zhoršovať až keď sa jeho jediný syn dostal do ruského zajatia.